Pakar Seo Malaysia 2017

Pakar SEO Malaysia

Seo Malaysia Nabil Che Kholid

Apakah Itu Search Engine Optimization (SEO) dan siapakan Pakar SEO di Malaysia

Apabila bercakap mengenai search engine optimization ataupun secara ringkasnya Seo, perubahan berlaku pada setiap masa. Cara tradisional untuk menangani SEO baru-baru ini telah dibuat dan tidak berkesan akibat daripada perubahan di Google. Pada masa yang sama, cara-cara baru melaksanakan SEO semakin menjadi popular dengan cepat.

artikel berkaitan : pakar seo (search engine optimization)

Mengoptimumkan untuk peranti mudah alih Lebih Penting daripada yang Sebelumnya

Laman web yang dioptimumkan untuk menyemak imbas mudah alih besar akan ambil perhatian peningkatan dalam ranking enjin carian utama, syarikat-syarikat yang tidak melakukan ini akan terlepas peluang.

4/5 dari pasaran pengguna kini merancang untuk melibatkan diri menggunakan telefon pintar mereka untuk membeli-belah dalam talian. Pada tahun 2015, lebih ramai pengguna telah cuba alih mereka dan bukannya komputer meja dan komputer riba ketika melayari web di seluruh dunia itu. Pengiktirafan Telefon pintar dan tablet tidak menunjukkan sebarang tanda-tanda dan gejala perlahan. Ia benar-benar adalah logik untuk menjangkakan 2016 sebagai tahun keseluruhan dari laman web mudah alih.

Ia menawarkan semua jatuh untuk mendapatkan laman responsif yang penonton sasaran boleh menghargai dan nilai. Sejak pengalaman laman web adalah faktor penentu untuk SEO yang berjaya, laman web yang pasti boleh diakses pada peranti mudah alih akan menarik lebih banyak lalu lintas.

Kata kunci telah kehilangan kesannya

Ya, sebelum ini ia adalah penting untuk menumpukan perhatian kepada kata kunci yang dimasukkan ke laman web seperti ini, bagaimanapun, tidak seperti banyak lagi. Sebagai pas masa telah mula lulus, mereka tidak sebagai penting lagi.

Mewujudkan reputasi seseorang melalui kandungan yang berkualiti baik yang meningkatkan pengalaman pengguna adalah penting. Mencecah pusat sasaran untuk ketumpatan kata kunci yang sesuai hanya tidak bermakna sehingga ia biasa dengan. Nilai sudah bergantung kepada tempoh dan kualiti.

Kini, pelawat lebih suka untuk menjadi sebahagian daripada laman atau jenama, dan menyambung dengannya. Untuk mencapai matlamat ini, artikel kandungan yang berharga adalah satu keperluan yang lengkap. Selama anda mempunyai baik artikel yang unik, tahap penglibatan pengguna akan berlaku. Masa yang dihabiskan oleh Online akan memberi kesan positif ranking dalam enjin carian utama.

Kandungan Multimedia Semakin Meningkat

Teks tradisional masih penting, bagaimanapun multimedia akan terus menjadi lebih menonjol.
rentang perhatian yang pendek adalah biasa dengan penonton hari ini. Video, persembahan slaid, dan infographics sedang menarik orang lebih dan lebih.

Dengan kandungan multimedia, ia adalah mudah untuk meningkatkan penglibatan. Mungkin ada satu lagi sebab untuk bekerja dengan multimedia: ia mudah pergi virus. Perkongsian video di laman media sosial itu dijangka akan menjadi biasa. nombor yang lebih besar daripada orang-orang seperti atau saham yang sebuah kandungan menerima, lebih berkesan kaedah SEO yang anda berfungsi.

Walaupun kandungan multimedia tidak digunakan pada masa yang lalu tidak semestinya bermakna ia tidak boleh di percayai pada 2015. Perhatian diberikan kepada usaha multimedia akan membayar sendiri mengenai kedudukan yang lebih baik dan trafik yang banyak lagi.

artikel berkaitan : pakar seo malaysia 2017

pengalaman pelawat dan kandungan berkualiti tinggi sebenarnya lebih penting untuk SEO berbanding sebelum ini. Laman-laman web yang akan mengambil kesempatan daripada prestasi tertinggi pada tahun 2015 adalah orang-orang yang memberikan pelawat mereka apa yang mereka mahu. Belajar bagaimana SEO kerja dan tepat apa yang menjadi standard dengan ia juga akan membantu mereka yang ingin menjadi lebik sedikit diiktiraf dengan penonton.